Multivitamin yang tertua di dunia.

Antara suplemen Shaklee terawal yang saya cuba ketika mula - mula menggunakan Shaklee ialah Vita Lea. Vita lea pada saya sangat membantu saya untuk lebih bertenaga kerana pada masa itu saya mudah letih dan mengantuk di siang hari akibat kerap menyusukan anak saya, safiya. Saya ingat lagi, selepas seminggu mengamalkan Vita lea, saya lebih cergas, bertenaga dan tak letih lagi. Susu pun maintain banyak. Seronok sangat! Jadi macam - macam kerja boleh buat mase tu. Alhamdulillah..

Vita lea ialah multivitamin & mineral yang pertama dicipta dan tertua di dunia. Bayangkan vita lea sudah berada di dunia sejak 55 tahun yang lalu!! Lebih kurang baya mak - mak kita vita lea ni.. Sangat lama dan sangat dipercayai kerana kesannya yang memang pasti dan mengkagumkan.

Anda boleh makan 40 jenis lauk dalam satu - satu masa? Ianya memang mustahil kan? Untuk dapat hasil seolah - seolah kita mendapat zat dan nutrisi daripada 40 jenis lauk ialah dengan mengambil 2 biji vita lea. Ya, 2 biji vitalea bersamaan dengan 40 jenis lauk!! Hebat!!!

Yang paling best mengenai vita lea ni, terdapat ujian klinikal yang membuktikan dengan pengambilan Vita Lea selama setahun boleh kurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65% tuhhh. So , nak xnk .. Suka xsuke.. Memang wajib telan vita lea ni hari - hari!!

Antara manfaat utama vita lea ialah :

- penambahan tenaga segera - pemberi tenaga , kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.
- pelengkap nutrisi - kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang terutama mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anemia.
- keupayaan sistem produktif
- metabolisme
- elemen penting pada sel tubuh
- melindungi organ

Untuk sebarang pertanyaan dan lebih info, jangan segan - segan untuk menghubungi saya ya!!

JIHA 0175012307
Call / Sms / Whatsapp / Viber
FB : najihah sudi

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk adalah khas untuk PELANGGAN SAYA sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk sebarang masalah yang timbul, cara pemakanan suplemen yang lebih terperinci, tips - tips dan sebarang konsultasi selepas pembelian. Terima kasih.. :-)


0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Baca ni! Best!