Kenapa Wajib Minum Kolagen Shaklee Powder???

Pada orang yang jenis makan kolagen mencuba Shaklee Kolagen Powder, pasti mereka akan merasa perbezaan yang saaangat ketara. Saya pasti, merka akan berkata Shaklee Kolagen jauhhh lebih murah jika dibandingkan dengan kesannya.. Ini kerana Kolagen Shaklee berbeza dari kolagen jenama lain..

Kelebihan kolagen powder Shaklee berbanding dgn kolagen lain adalah :

1. Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

2. Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

3. Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. [1box mengandungi 15 uncang]

Berminat??

Hubungi saya ya, jiha

0175012307 (sms / whatsapp / viber / wechat)
Fb : najihah sudi0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Baca ni! Best!